Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's
Stinger-inbouwen

Stinger radardetectie

Met de professionele radardetectie van Stinger ben je als eerste op de hoogte van hulpdiensten en politiecontroles in de omgeving. Met dit slimme apparaatje ontvang je tijdig een melding van flits-, traject-, radar- en lasercontroles in de buurt. Bij WagenparQ zijn we volledig op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving omtrent radardetectoren en adviseren we je graag over het geschiktste systeem voor jouw importauto.

Vroeger waren radardetectoren verboden, maar tegenwoordig is het volgens de wet toegestaan om in het bezit te zijn van systemen die flitspalen detecteren. Bij WagenparQ maken we gebruik van de detectiesystemen van Stinger. Dit gerenommeerde merk produceert geavanceerde systemen, waarmee je zonder zorgen de weg op kunt.

Wil je meer weten over radardetectie van Stinger of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. Onze specialisten helpen je graag. Wil je jouw importauto helemaal eigen maken? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor car wrapping, chiptuning en velgen en banden.