Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's
Lineup van auto's in assortiment Wagenparq

Car wrapping

Heb je de perfecte importauto gevonden die op alle vlakken aan je verwachtingen voldoet, behalve de kleur? Kies dan voor car wrapping bij WagenparQ. Door middel van een speciale folie is het mogelijk om je auto iedere gewenste kleur te geven. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een metallic folie, kleur veranderende folie of een folie met print.

Met de folie pakken we de auto in, zodat de originele lakkleur niet beschadigt. Hierdoor is de nieuwe kleur niet permanent en kun je altijd terug naar de oorspronkelijke look van de auto. Daarnaast werkt de car wrap-folie als een beschermlaag voor de originele lak. De auto loopt dan minder schade op door bijvoorbeeld weersomstandigheden of steenslag.

Wil je meer weten over car wrapping of de eindeloze mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. Je kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Om jouw importauto écht persoonlijk te maken, helpen we je ook graag met chiptuning, nieuwe banden en velgen en het inbouwen van alarmsystemen en voertuig volgsystemen. 

omwisselende personen symbool

Persoonlijke begeleiding

Van begin tot eind. Wij ontzorgen je volledig!

persoon met vlag symbool

7 jaar ervaring

Ruime ervaring met het importeren van jong gebruikte auto’s.

Portemonnee symbool

Laagste BPM garantie

Vanwege onze ervaring kunnen wij de laagste BPM garanderen.

Spaarvarken symbool

Bespaar duizenden euro's

Bespaar al snel duizenden euro’s ten opzichte van vergelijkbare occasions in Nederland.

Snel schakelen?

Wij zijn van Maandag t/m Vrijdag telefonisch te bereiken van 09.00u tot 17.00u en Zaterdag van 10.00u tot 17.00u. Liever in de avonden contact via Whatsapp? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn ook 7 dagen per week via Whatsapp tot 21.00u te bereiken op onderstaand 06 nummer.