Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's

Banden en velgen

Als je een auto vanuit Duitsland importeert, heb je niet altijd de keuze uit de banden en velgen die je het mooist vindt. Heb je je droomauto gevonden maar vind je de velgen of banden er niet mooi bij staan? Bij WagenparQ helpen we je graag bij het vinden van de banden en velgen die bij jou en jouw auto passen.

Mooie velgen en banden geven je auto vaak nét even dat extra beetje karakter. Laat ons weten wat je wensen zijn en wat je budget is, dan gaan wij op zoek naar de beste match. Onze vakbekwame specialisten weten precies waar we velgen en banden kunnen vinden, die zowel esthetisch als van de hoogste kwaliteit zijn.

Wil je bij de aanschaf van je importauto direct een setje zomer-, winter- of all seasonbanden aanschaffen? Ook dan gaan we voor je op zoek naar de geschiktste banden, zodat je het hele jaar in alle weersomstandigheden veilig de weg op kunt.

Heb je vragen over de aanschaf van banden en velgen voor je importauto of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. Het personaliseren van je importauto is ook mogelijk door middel van chiptuning, car wrapping, alarmsystemen en voertuig volgsystemen.