Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's

BPM berekenen

Laat WagenparQ GRATIS de bpm berekenen!
  • We nemen direct contact op

  omwisselende personen symbool

  Zoeken

  Heb jij de ideale import auto gevonden en wil jij deze laten importeren? Bij WagenparQ vul je heel eenvoudig de nodige gegevens in en voeg je de advertentielink/weblink toe van de geadverteerde importauto.

  persoon met vlag symbool

  Versturen

  Klik op “Bereken mijn BPM” en zorg ervoor dat alles goed is ingevuld. Het ingevulde formulier komt bij ons binnen en wij gaan voor jou direct aan de slag.

  Portemonnee symbool

  Berekenen

  Dankzij onze ervaring op het gebied van auto’s importeren uit Duitsland, profiteer je bij WagenparQ van de laagste BPM garantie. Je ontvangt binnen 4 uur een reactie met een volledige BPM berekening.

  Waarom BPM berekenen?

  WagenparQ berekent GRATIS voor jou de voordeligste BPM.

  Als je een auto uit Duitsland wilt laten importeren, dan is er 1 belangrijk detail waar mensen vaak niet aan denken en dat is de BPM. In Nederland moeten bedrijven en personen die in het bezit zijn van een personenauto of motorrijwiel BPM betalen.

  Hoe hoog de BPM is, hangt af van het type auto. Nederland is wel een van de duurste Europese landen op het gebied van autobelastingen.
  Wanneer je dus een auto laat importeren, is het verstandig om rekening te houden met de te betalen BPM.

  Bij WagenparQ helpen we al jaren mensen aan hun droomauto’s met de laagste BPM garantie. Aan de hand van jouw eerder gevonden advertentie, berekenen we de BPM en kun je zelf bepalen of het laten importeren van de import auto wel of niet genoeg prijsvoordeel oplevert ten opzichte van de Nederlandse markt. Met de juiste jong gebruikte importauto kun je tot wel duizenden euro’s besparen.

  omwisselende personen symbool

  Persoonlijke begeleiding

  Van begin tot eind. Wij ontzorgen je volledig!

  persoon met vlag symbool

  7 jaar ervaring

  Ruime ervaring met het importeren van jong gebruikte auto’s.

  Portemonnee symbool

  Laagste BPM garantie

  Vanwege onze ervaring kunnen wij de laagste BPM garanderen.

  Spaarvarken symbool

  Bespaar duizenden euro's

  Bespaar al snel duizenden euro’s ten opzichte van vergelijkbare occasions in Nederland.

  Wat onze klanten zeggen

  WagenparQ heeft mij geholpen om een ​​Cayman S 2017 uit Duitsland te importeren. Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. De prijs was redelijk. De eigenaar is een erg aardige en vriendelijke persoon, die altijd beschikbaar is om je te ondersteunen en feedback te geven over het proces. Heel erg bedankt WagenparQ en Marc 🙂

  Thnx mannen van WagenparQ! Ik ben super tevreden met de geboden service en met mijn Audi SQ7. Tot de volgende keer en succes vanuit jullie nieuwe kantoor!

  Shane Lewis

  Snel schakelen?