Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's

Audi A6 importeren

Heb jij je oog laten vallen op de gestroomlijnde Audi A6 en wil je hem voor de beste prijs bemachtigen? Laat dan via WagenparQ een Audi A6 importeren uit Duitsland. Zo koop je je droomauto tegen een veel scherpere prijs dan bij een Nederlandse dealer. De Audi A6 is een sportieve auto die populair is als zakenauto, maar ook als gezinsauto. Deze ruime auto biedt comfort en bovenal luxe.

Al een Audi gevonden? Maak gebruik van onderstaand formulier en we nemen contact met je op.
  • We nemen direct contact op

  omwisselende personen symbool

  Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak begeleiden we je van a tot z.

  persoon met vlag symbool

  Specialisten met ervaring

  We hebben al 7 jaar ervaring in auto’s importeren.

  Portemonnee symbool

  Gegarandeerd de laagste BPM

  We berekenen de BPM gratis én garanderen het laagste BPM-tarief.

  Spaarvarken symbool

  Duizenden euro’s goedkoper

  Het importeren van een auto bespaart je duizenden euro’s.

  Porsche Panamera 4 E-Hybrid

  Een Audi A6 importeren met WagenparQ

  Een Audi A6 importeren uit Duitsland – is dat niet heel veel gedoe? Niet als je WagenparQ in de arm neemt! WagenparQ ontfermt zich over het regelen van de RDW-registratie en houdt rekening met de wet- en regelgeving. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

  Zodra je Audi A6 in Nederland is aangekomen, registreren we hem bij de RDW. Ook heeft je auto Nederlandse kentekenplaten nodig, die aangevraagd moeten worden. Dit alles kost tijd en al het papierwerk en geregel kan overweldigend zijn. WagenparQ neemt je de zorgen uit handen. We staan naast je, tijdens iedere stap van het importproces. We zorgen er op deze manier voor dat het importeren van jouw Audi A6 soepel verloopt.

  Heb jij je droomauto al gevonden of heb je hier wat hulp bij nodig? WagenparQ helpt je van a tot z: van het vinden van de perfecte Audi A6 voor de beste prijs tot de registratie bij de RDW. Een Audi A6 importeren was nog nooit zo makkelijk!

  De partners van WagenparQ

  Voor het importeren van de mooiste auto’s vanuit Duitsland werkt WagenparQ samen met een aantal grote partners. We zijn de schakel tussen de professionals en de koper, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit auto’s én de beste service.

   

  Klanten die we al hebben geholpen

  Mercedes-Benz GLC 200 AMG side front view

  Na een zoektocht en contact met meerdere bedrijven hebben we afgelopen week onze nieuwe Mercedes-Benz GLC 200 met AMG pakket opgehaald. Uitstekend geholpen en helemaal tevreden met onze nieuwe auto. Ook mijn huidige Mercedes-Benz E300 in kunnen ruilen, wat het nog gemakkelijker maakte. Bedankt voor de uitstekende service en succes met de business, het is jullie gegund!

  Richard Houten

  Audi A6 Avant Black side and front view

  Marc & Roy, bedankt voor het leveren van mijn nieuwe Audi A6 Avant. Ik ben er erg blij mee. Ontzettend bedankt voor de fantastische service, top ervaring!

  Ben Koops

  BMW X5 45e M-Sport importeren uit Duitsland

  Afgelopen week is onze geïmporteerde BMW X5 zoals besproken keurig netjes voor de deur afgeleverd. In eerste instantie toch nog wat twijfel om een auto te kopen zonder hier een proefrit in te hebben gemaakt. Het plezierige contact met Marc was super en uiteindelijk de stap gemaakt om via Wagenparq de BMW X5 te importeren. Tijdens het proces ben ik continu op de hoogte gehouden en eenmaal bij aankomst van de auto zelfs even wezen kijken/rijden. Prima ervaring en ik kan niet anders zeggen dat Marc al mijn twijfels rondom het importeren heeft weggenomen. Bij de volgende auto kom ik graag bij je terug.

  WagenparQ heeft mij geholpen om een ​​Cayman S 2017 uit Duitsland te importeren. Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. De prijs was redelijk. De eigenaar is een erg aardige en vriendelijke persoon, die altijd beschikbaar is om je te ondersteunen en feedback te geven over het proces. Heel erg bedankt WagenparQ en Marc 🙂

  Snel schakelen?

  Heb je vragen over het importeren van een auto? Of wil je wat te weten komen over onze dienstverlening?

  Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij proberen je altijd binnen 24 uur te voorzien van een reactie.