Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's
BMW X5 45e M-Sport importeren uit Duitsland

BMW X1 importeren

Heb je altijd al willen rijden in de sportieve en moderne BMW X1? Denk dan eens na over het importeren van deze indrukwekkende wagen uit Duitsland! Dit biedt je niet alleen een voordelige deal, maar ook een BMW X1 die van alle gemakken is voorzien. Deze wagen staat synoniem voor kracht en elegantie. In Duitsland kun je kiezen uit diverse modellen en specificaties. Laat het importproces maar aan WagenparQ over. Voor je het weet, zit je zelf achter het stuur van jouw eigen BMW X1 en ervaar je puur rijgenot!

Heb je al een specifieke BMW X1 in gedachten? Vul dan het formulier hieronder in en we komen snel bij je terug.
  • We nemen direct contact op

  omwisselende personen symbool

  Deskundige begeleiding

  Gedurende het gehele importeertraject staan we je bij.

  persoon met vlag symbool

  Importexperts voor BMW’s

  Ons team heeft ruim 7 jaar ervaring in de branche.

  Portemonnee symbool

  Gegarandeerd minimale BPM

  De beste prijs voor zowel jouw BMW als de BPM.

  Spaarvarken symbool

  Bespaar geld met importeren

  Verminder de kosten van jouw wagen aanzienlijk.

  Recent geïmporteerde BMW's

  BMW 5-Serie 530i Touring M-Sport

  Bouwjaar

  2021

  Kilometerstand

  12.500 km

  Nieuwprijs

  € 88.000,-

  Prijs op NL kenteken

  € 56.000,-

  Bespaar tot wel € 32.000,-

  BMW X5 40i M-Sport High Executive

  Bouwjaar

  2021

  Kilometerstand

  22.000 km

  Prijs op NL kenteken

  € VERKOCHT

  BMW 5-Serie 540i Touring M-Sport

  Bouwjaar

  2019

  Kilometerstand

  60.000 km

  Nieuwprijs

  € 105.000,-

  Prijs op NL kenteken

  € 53.000,-

  Bespaar tot wel € 52.000,-

  BMW 3-Serie 330i Touring M-Sport

  Bouwjaar

  2020

  Kilometerstand

  28.000 km

  Nieuwprijs

  € 79.500,-

  Prijs op NL kenteken

  € 43.000,-

  Bespaar tot wel € 36.500,-

  Samen met ons is een BMW X1 importeren is een eitje

  Het kan in eerste instantie als een uitdaging voelen, maar met onze expertise wordt het een eenvoudige taak. Wij nemen alle administratieve zaken voor onze rekening, van registratie tot het verkrijgen van een Nederlands kenteken voor jouw BMW X1. We staan je bij van a tot z.

  Of je nu al jouw droomwagen hebt gevonden of nog aan het zoeken bent, WagenparQ is er voor je. Nog nooit was het importeren van een BMW zo simpel!

  Import Aanbod BMW's

  788 km | 2022 | 394 PK
  Bespaar tot wel € 9.000,-
  17.500 km | 2021 | 252 PK
  38.000 km | 2020 | 333 PK

  Onze samenwerkingspartners

  WagenparQ gaat partnerships aan met vooraanstaande partners om de beste auto’s uit Duitsland te halen. Als bemiddelaar tussen professionals en autoliefhebbers zorgen we voor topkwaliteit wagens en een service van het hoogste niveau.

   

  Klanten die we al hebben geholpen

  Mercedes-Benz GLC 200 AMG side front view

  Na een zoektocht en contact met meerdere bedrijven hebben we afgelopen week onze nieuwe Mercedes-Benz GLC 200 met AMG pakket opgehaald. Uitstekend geholpen en helemaal tevreden met onze nieuwe auto. Ook mijn huidige Mercedes-Benz E300 in kunnen ruilen, wat het nog gemakkelijker maakte. Bedankt voor de uitstekende service en succes met de business, het is jullie gegund!

  Richard Houten

  Audi A6 Avant Black side and front view

  Marc & Roy, bedankt voor het leveren van mijn nieuwe Audi A6 Avant. Ik ben er erg blij mee. Ontzettend bedankt voor de fantastische service, top ervaring!

  Ben Koops

  BMW X5 45e M-Sport importeren uit Duitsland

  Afgelopen week is onze geïmporteerde BMW X5 zoals besproken keurig netjes voor de deur afgeleverd. In eerste instantie toch nog wat twijfel om een auto te kopen zonder hier een proefrit in te hebben gemaakt. Het plezierige contact met Marc was super en uiteindelijk de stap gemaakt om via Wagenparq de BMW X5 te importeren. Tijdens het proces ben ik continu op de hoogte gehouden en eenmaal bij aankomst van de auto zelfs even wezen kijken/rijden. Prima ervaring en ik kan niet anders zeggen dat Marc al mijn twijfels rondom het importeren heeft weggenomen. Bij de volgende auto kom ik graag bij je terug.

  WagenparQ heeft mij geholpen om een ​​Cayman S 2017 uit Duitsland te importeren. Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. De prijs was redelijk. De eigenaar is een erg aardige en vriendelijke persoon, die altijd beschikbaar is om je te ondersteunen en feedback te geven over het proces. Heel erg bedankt WagenparQ en Marc 🙂

  Snel schakelen?

  Droom je van een BMW X1 uit Duitsland, maar weet je niet waar te starten? Laat WagenparQ je helpen met al je vragen en onzekerheden over het importeren. Neem contact met ons op via de gegevens hieronder. We streven ernaar om binnen 24 uur een helder antwoord te bieden!