Persoonlijke begeleiding
7 jaar ervaring
Laagste BPM garantie
Bespaar duizenden euro's
Porsche Panamera x Audi RS6-32

Auto verzekeringen

Ook voor het verzekeren van uw auto kunt u bij WagenparQ terecht. In samenwerking met Sportwagenpolis bieden wij een autoverzekering op maat.

 

Porsche Panamera importeren uit Duitsland

Uw exclusieve auto verzekerd

Sportwagenpolis heeft een specialisatie in het verzekeren van unieke en klassieke voertuigen. Elke aanvraag is uniek op zichzelf, en onze offertes weerspiegelen deze individualiteit. Om een gepersonaliseerde offerte op te kunnen stellen, vragen wij om enkele essentiële gegevens. Naast persoonlijke informatie zijn dit uiteraard de gegevens van het voertuig en het beoogde gebruik ervan.

 

Offerte ontvangen?

In onderstaand formulier kunt u alle gegevens invullen en u ontvangt dan binnen één werkdag een offerte op maat van Sportwagenpolis.

Heeft u nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met de mensen van Sportwagenpolis via hun contactformulier op de website.  Wilt u specifieke informatie over de Sportwagenpolis verzekering, dan kunt u de VERZEKERINGSKAART bekijken.

Wagenparq heeft geen rol in het adviseren, bemiddelen en afsluiten van de verzekering. Daarvoor verwijzen wij u naar het team van Sportwagenpolis.

Snel schakelen?

Heb je vragen over het importeren van een auto? Of wil je wat te weten komen over onze dienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij proberen je altijd binnen 24 uur te voorzien van een reactie.